„PLS – Варна“

Българска фирма с повече от 24 години опит на пазара

“PLS”  е българска фирма. Специализирана е в областта на видеонаблюдението, домофонната техника, системи за контрол на достъп и сградна автоматика. Освен това проектираме, произвеждаме и доставяме оборудване по индивидуални проекти.

Фирмата разполага със собствена база, оборудвана с прецизни машини и съоръжения. Всички организирани в съответствие с прогнозата за развитие на фирмта.

През годините фирмата е реализирала значителни инвестиции в закупуването на машини и инструментална екипировка необходими за оптимизиране срокове за изпълнение. В процеса на общуване с клиентите, фирмата предлага индивидуален подход и комплексно обслужване дължащи се на индивидуално и партньорско сътрудничество. Партньорството задължава да поддържаш дългосрочни отношения основани на максимална надеждност наред с високо качество и иновационни подходи, а това е една от главните ни цели. Своят успех фирмата не би достигнала без квалифицирани и лоялни сътрудници.

Към момента във фирмата си сътрудничат специалисти, които притежават необходимата квалификация и дългогодишен опит. И това е, за да можем да предложим на своите клиенти високо качество и сигурно партньорство.

Ръководството на “PLS-ВАРНА” заедно със своите служители се стреми да направи фирмата различима от много други организации със сродна дейност. Като предлагаме широка гама собствени продукти – както унифицирани, така и продукти със специфични изисквания по поръчка на клиента. Системата за управление на качеството е изградена въз основа на досегашен опит. В нея са интегрирани всички процеси в организацията, които имат отношения.

С отварянето на новия офис на територията на град Варна се стремим да достигнем максимално близко както до крайните клиенти така и до дилърите в областта.

ЗА ВРЪЗКА С НАС
Системи за видеонаблюдение и системи за сигурност от BGcom

5 причини да изберете PLS

img

Професионалисъм

Вече 24 години се доказваме на пазара.

img

Винаги навреме

Спазваме всички поставени срокове.

img

Качествени услуги

Предлагаме високо качество и сигурно партньорство.

img

Идентичност

Към това се стремят нашите служители и партньори.

img

Отношение

Стремим се да достигнем Вашите цели максимално.